We’ve got news!

Jaaaa, SNO maakt een doorstart! Na jaren trouwe dienst hebben Derk Ottema en Lammy van den Oever vorig jaar besloten te stoppen. Een periode van radiostilte brak aan.

Ontzettend jammer vonden ook 3 moeders uit Niekerk/Oldekerk en zij hebben besloten SNO nieuw leven in te blazen. Vanaf nu onder de naam SNO beweegt!

Het bestuur bestaande uit: Lizanne Bellinga (voorzitter), Antiena Hilbrandie (secretaris) en Monique Kroon (penningmeester), heeft officieel op 1 januari het stokje overgedragen gekregen en wil dolgraag alle mensen en kinderen in Niekerk/Oldekerk/Faan e.o. de kans geven om te genieten van sport.

Sporten verbindt en verbroedert, is goed voor lichaam en geest, maar bovenal is sporten ook gewoon LEUK!

Wat kan Niekerk/Oldekerk/Faan e.o. van SNO beweegt! verwachten?

Voor kinderen:

Vanaf 8 maart starten de reguliere lessen voor zowel peuters, als voor basisschoolkinderen. Zie de website www.snobeweegt.nl voor de tijden (let op: op 2 maart organiseert SNO beweegt een open dag voor alle kinderen uit Niekerk/Oldekerk/Faan e.o.! Meer informatie volgt later).

Voor volwassenen:

In oprichting. Leuke ideeën hierover zijn van harte welkom! Geef ze door via info@snobeweegt.nl of spreek één van de bestuursleden even aan.

Voor 55plussers:

Iedere woensdagochtend van 10.30u tot 11.30u vindt ‘55+ sport en spel’ plaats. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.snobeweegt.nl. www.snobeweegt.nl.

Laat een reactie achter