Lesaanbod

Benieuwd naar ons lesaanbod? Hieronder vind je meer informatie over de (groeps)lessen die worden aangeboden.

Peuters

Speciaal voor de allerkleinsten heeft SNObeweegt i.s.w. met Powerkids een reeks van 10 lessen Peuterpret ontwikkeld. Dit is op een actieve speelse manier kennis maken met spel, dans, muziek en vooral lekker bewegen! We gaan samen met de kinderen lekker klimmen, klauteren, ballen gooien, balanceren, bewegen op muziek en spelletjes spelen. Hierbij staat uiteraard plezier ervaren in het bewegen voorop. Daarnaast stimuleren we spelenderwijs de fysieke en cognitieve ontwikkeling van je kleintje.

Wanneer: iedere zaterdagmorgen 9.30 – 10.30 uur
Waar: Sportcentrum Eekeburen (Rehoboth)

11 januari (start) 15 februari
18 januari 22 februari
25 januari 29 februari
1 februari 7 maart
25 januari 14 maart  (laatste les)

Groep 1,2 en 3: Kleutersport en spel

Deze lessen staan in het teken van ontdekkend bewegen en de grondvormen van een aantal sporten.

Hierbij kun je onder andere denken aan: klimmen, klauteren, mikken, gooien, vangen, balanceren, gymnastiek en bewegen met muziek.

Wanneer: vrijdagmiddag 14.30 – 15.30 uur
Waar: Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)

Groep 4 en 5: Juniorsport

Bij deze lessen komt de focus al meer te liggen op stoeispelen en spel.

Daarbij valt te denken aan balspelen, bewegen op muziek, judo en kickboksen, maar ook klimmen, klauteren en gymnastiek.

Wanneer: vrijdagmiddag 15.30 – 16.30 uur
Waar: Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)

Groep 6,7,8 en brugklas: Freesports

Voor de oudere deelnemers worden het al meer concretere sporten. Verschillende sporten worden in een aantal weken aangeboden zodat er echt geproefd kan worden aan de sport. De lessen zullen veelal een dubbele invulling hebben. Zodat er twee verschillende sporten in een les aangeboden worden. Zo is er voor iedereen een leuke invulling. Hierbij zullen onder andere stoei- en vechtspelen, balspelen, bewegen op muziek en freerunnen voorbij komen.

Dit is een voorlopige groepsindeling, de groepsindeling kan wijzingen aan de hand van het aantal aanmeldingen in de specifieke groepen.

Wanneer: vrijdagmiddag 16.30 – 17.30 uur
Waar:  Sportcentrum Eekeburen (Tremahal)

55-plussers

Iedere woensdagochtend verzamelt zich een gezellige, fanatieke groep 55 plussers zich om met elkaar te sporten. Onderstaande is door één van de leden geschreven:

Wat is het heerlijk om te bewegen en vooral met zo’n super gezellige groep. We beginnen met een warming up om alle lichaamsdelen goed los te krijgen. Dan gaan we volleyballen, dit mag rechtstreeks teruggespeeld worden of met een stuit. Er wordt veel gelachen en toch fanatiek gespeeld. Om half 12 gaan we met z’n allen koffie drinken in de kantine en om 12 uur gaan we weer naar huis.

Wanneer
Woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur

Voor wie
Voor 55 plussers

Wil je graag lid worden? Schrijf je snel in!