Lidmaatschap

Wil je lid worden van SNO beweegt! of je lidmaatschap wijzigen? Ben je benieuwd naar de contributie? Of wil je je afmelden? Lees dan onderstaande goed door.

Lid worden

Wil je lid worden? Dat kan! Open dan de button ‘lid worden’, download het PDF formulier, print deze uit (of haal een uitgeprinte versie bij Sportcentrum Eekeburen of Coop Bellinga en lever het formulier in bij de penningmeester (zie formulier voor meer info).

Contributie

Peuters:

De contributie voor een blok van 10 lessen bedraagt € 65,- , de contributie zal vooraf gefactureerd worden.

 

Basisschoolkinderen:

De contributie voor een schooljaar bedraagt € 150,-, de contributie zal in twee termijnen vooraf gefactureerd worden. Op 1 september en op 1 februari wordt er € 75,- in rekening gebracht.

Bij aanmelding bij de start van SNO Beweegt! bedraagt de eerste contributie € 60,-

 

55+:

De contributie voor 55+ bedraagt € 80,-

 

Te weinig geld voor een sportclub?

Je kind wil graag sporten. Is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor kinderen en jongeren de contributie / het lesgeld en eventueel de spullen zoals sportkleding.

Je kunt zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of het sociaal wijkteam. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl voor meer informatie.

Wijzigen gegevens

Verandert er wat in de (contact) gegevens dan graag een e-mail sturen naar: lidmaatschap@snobeweegt.nl

 

Afmelden

Als je je af wilt melden als lid van SNO Beweegt! kan dit door een email te sturen naar: lidmaatschap@snobeweegt.nl.

Dit dient te gebeuren vóór 1 augustus of vóór 1 januari.

 

Wil je graag lid worden? Schrijf je snel in!